Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019 o 11:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ostrov plný mladých žien, alkoholu a vraždenia. Tvorcovia Insidious prinášajú horor s kráskou Lucy Hale

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na ostrove sa ti splnia najtajnejšie fantázie. Aj tie, o ktoré si sa veľmi neprosil.

Partia turistov sa v horore Fantasy Island dostáva na rovnomenný ostrov, kde im hostitelia sľubujú, že čarovné miesto, na ktoré prišli, splní ich želania. Každého predstavy sú, pochopiteľne, úplne odlišné, ale v konečnom dôsledku majú jedno spoločné. Bez ohľadu na to, čo si individuálny návštevník želá, pôjde mu o život.

Hororová novinka od Blumhouse Productions (Paranormal Activity, Sinister, Insidious) nezaváňa podľa traileru ani náznakom komédie, ale s prítomnosťou zabávača Michaela Peñu by sme mohli očakávať aspoň jeden nemiestny vtip. Mexický herec (Ant-Man, Narcos: Mexiko) vo filme stvárni rolu hlavného hostiteľa pána Roarka. Určite sa však nedaj oklamať jeho falošným úsmevom.

Okrem neho vo filme uvidíš hercov, ako Maggie Q, Portia Doubleday, Kim Coates, Michael Rooker a v neposlednom rade aj sympatickú Lucy Hale. Tú môžeš poznať napríklad z hororu Truth or Dare alebo zo známeho seriálu Pretty Little Liars.

Námet snímky vychádza z televízneho seriálu Fantasy Island z 80. rokov, z ktorého si tvorcovia vzali základnú myšlienku – priviesť na ostrov partiu mladých ľudí užívajúcich si slobodu. V prípade hororového Blumhouse Productions sa ale atmosféra projektu sfarbí do krvavého odtieňu zavraždených hrdinov.

Film režíruje Jeff Wadlow (Truth or Dare, Kick-Ass 2, Never Back Down) a scenár napísal spoločne s Jillian Jacobs a Christopherom Roachom. Fantasy Island sa do slovenských a českých kín dostane 13. februára 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia