Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2016, 13:19
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Will Smith, Edward Norton a ďalší skvelí herci začínajú natáčať tiesnivú drámu

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Príbeh človeka, ktorý si prežil ťažké chvíle a skladá si dokopy život, uvidíme s áčkovým obsadením už tento rok!

Tento rok pre Willa Smitha iste znamená veľa, keďže sa upísal na augustovú komiskovku Suicide Squad a spolu s ňou ho ešte nejeden projekt čaká. Shyamalanove post-apokalyptické After Earth pre jeho kariéru znamenalo menší zostup, no naposledy zahviezdil v odľahčenom Focus a biografickom Concussion, a teda je načase postaviť sa späť na nohy. Okrem šialenej tímovky od DC sa medzičasom pripravoval na drámu Collateral Beauty, ktorá si doposiaľ prešla viacerými prekážkami. Prvý problém nastal, keď sa režisér Alfonso Gomez-Rejon (Me & Earl & the Dying Girl) projektu vzdal s odôvodnením, že film, na ktorom mal pracovať, sa zmenil  naniečo, čo by mu nepasovalo. Jeho miesto napokon prevzal skúsený David Frankel (The Devil Wears Prada), ktorý už má na konte pripísaných pár podarených seriálov, snímok a taktiež je držiteľom Oscara za najlepší krátky film.

Will, hrajúci hlavnú postavu, však nebude jediným áčkovým hercom, ktorého v tejto napínavej dráme uvidíme. Pridá sa k nemu Edward Norton (Fight Club), Keira Knightley (The Imitation Game), Michael Peña (The Martian), Naomie Harris (Spectre), Jacob Latimore (The Maze Runner) spoločne s oscarovou výherkyňou Kate Winslet (The Reader) a Helen Mirren (The Queen). Treba uznať, že táto zostava je viac než skvelá. Snímku mali najskôr ťahať Hugh Jackman a Rooney Mara, ale tí kvôli iným povinnostiam taktiež odstúpili.

Will Smith, Edward Norton a ďalší skvelí herci začínajú natáčať tiesnivú drámu

Okolo čoho sa bude príbeh tejto drámy točiť? Zatiaľ sa vie len to, že stredobodom pozornosti bude newyorkský reklamný agent upadajúci v depresiách snažiaci si dať znova dokopy svoj život. Jeho kolegovia sa mu ho budú skúšať spríjemniť, avšak, plány by sa mali pokaziť. Áno, ako bolo už vyššie spomenuté, aj samotný film si pred natáčaním už zažil kolísavú jazdu, ale predsa len sa odlepil od zeme a jeho nakrúcanie sa oficiálne začalo. Často sa stáva, že herci a režiséri tu a tam snímku prijmú alebo z nej vycúvajú, a tak teda dúfame, že aj napriek všetkým nepríjemnostiam všetko dopadne dobre. Už len Will by niečo poriadne potreboval. Na záver ešte spomenieme, že pôjde o originálny a nie zadaptovaný scénár, ktorý napísal Allan Loeb (21). Premiéra je stanovená na 16. december 2016, rovnako ako aj konkurenčný Star Wars: Rogue One. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia