Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2016, 22:21
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Brutálny horor Green Room s Patrickom Stewartom prichádza s novým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A verte nám, že je opäť desivejší, ako tie predchádzajúce.

O novom horore distribuovanom pod taktovkou A24 sme vás už informovali (konkrétne tu a tu). V oboch prípadoch sa k nám dostali kvalitne vyzerajúce ukážky a táto rozhodne nie je výnimkou. Film nás okrem réžie Jeremyho Saulniera (Blue Ruin) láka predovšetkým na sympatické herecké obsadenie na čele s hviezdnym Patrickom Stewartom (X-Men, Star Trek), ktorému budú asistovať Anton Yelchin (Star Trek Into the Darkness, Terminator Salvation), Imogen Poots (28 Weeks Later, V for Vendetta), Alia Shawkat (Ruby Sparks) či Joe Cole (Peaky Blinders). Musíme opäť potvrdiť, že to vyzerá na brutálny zážitok a predbežné recenzie tomu iba nasvedčujú. My, bežní smrteľníci, sa o tom budeme môcť presvedčiť už 15. apríla v prvom limitovanom release, po ktorom bude s týždňovým rozdielom nasledovať väčší a posledný, zároveň aj svetový, stanovený na 29. apríla. V slovenských kinách sa ho asi nedočkáme.

Príbeh sa bude točiť okolo punk rockovej kapely, ktorá sa síce blíži do finále svojho dlhého a neúspešného turné, koketuje však s myšlienkou, že by ho mohla dokonca predčasne ukončiť. K tomu ale nedôjde, pretože členovia dostanú neočakávanú príležitosť vystúpiť v klube nachádzajúcom sa hlboko v lesoch Oregonu. Spočiatku to vyzerá ako obyčajný koncert, no všetko sa zvrtne v momente, keď sú hudobníci v zákulisí svedkami niečoho, čo ich dostane do veľmi nebezpečnej situácie. Kapela sa razom ocitne uväznená v zákulisí, kde musí bojovať o vlastný život a navyše čeliť Darcymu Bankerovi (Patrick Stewart), zvrátenému majiteľovi, ktorý je ochotný urobiť čokoľvek, aby ochránil tajomstvá svojho zločinného podniku. Punk rocková mládež je však oveľa prefíkanejšia a schopnejšia, než by sa mohlo pôvodne zdať.

Brutálny horor Green Room s Patrickom Stewartom prichádza s novým trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia