Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2018, 15:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vo Fast & Furious 9 okrem Vina Diesela uvidíme aj niekoľko starých známych. Účasť potvrdila aj Michelle Rodriguez

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

9. diel zrežíruje Justin Lin a dočkáme sa ho v roku 2020.

Divácky aj finančne úspešná automobilová séria Fast & Furious sa neplánuje len tak zastaviť. Už sme dostali rovno 8 dielov a chystá sa na nás aj spin-off s názvom Hobbs and Shaw. Okrem toho sa môžeme tešiť aj na regulérnu 9. časť. O príbehu zatiaľ nič nevieme, ale už je jasné, že réžie sa opäť chopí overený Justin Lin a o scenár sa postarajú Daniel Casey a Chris Morgan.

Do hlavnej úlohy sa vrátia Vin Diesel aj Jordana Brewster a podľa najnovších informácií hlásia svoj návrat aj ďalší známi herci. Opäť môžeme počítať s Tyreseom Gibsonom alias Romanom Pearceom a Michelle Rodriguez alias Letty Ortiz.

Mnohých fanúšikov to možno trochu prekvapí (aj keď určite pozitívne), keďže obaja herci v minulosti celkom nahlas zvažovali, že tejto sérii dajú zbohom.

Fast and Furious
Fast and Furious Zdroj: Universal Pictures

Gibson svojho času oznámil, že nebude točiť Fast & Furious 9 pokiaľ bude súčasťou filmu aj Dwayne "The Rock" Johnson. Rodriguez zase chcela skončiť preto, že ženské postavy nedostávali v sérii adekvátny priestor.

Zdá sa však, že napokon si to obaja rozmysleli a v 9. dieli sa predsa len objavia. Jeho premiéry sa dočkáme až v roku 2020, ale tvorcovia už stihli oznámiť aj jubilejnú 10. časť. Tá by mala doraziť v roku 2021 a mala by tiež celú sériu ukončiť.

Je však možné, že v nejakej podobe bude pokračovať ďalej, napríklad prostredníctvom spomenutého spin-offu Hobbs and Shaw. O réžii posledného filmu zatiaľ nemáme žiadne potvrdené informácie, ale špekuluje sa, že by Fast & Furious mal do úspešného cieľa dotlačiť práve spomínaný Justin Lin. Na oficiálne potvrdenie zo strany štúdia si však ešte budeme musieť počkať.

Fast and Furious
Fast and Furious Zdroj: Universal Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia