Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. marca 2019, 13:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tohtoročná Godzilla 2 bude epická. Pobije sa aj s gigantickými monštrami a pripraví sa na King Konga

Tohtoročná Godzilla 2 bude epická. Pobije sa aj s gigantickými monštrami a pripraví sa na King Konga
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. vnadí na blížiacu sa premiéru novej Godzilly ďalšími lákavými zábermi.

Aj keď snímka Godzilla: King of the Monster (pokračovanie Godzilly z roku 2014) dorazí do kín až o dva mesiace, prostredníctvom obrázkov a trailerov sa nám postupne predstavuje už od minulého roka. Zvlášť debutovú ukážku z Comic-Conu v San Diegu sme si v redakcii mimoriadne obľúbili.

Štúdio Warner Bros. nás však v poslednej dobe zásobuje novými zábermi ešte o čosi intenzívnejšie, čoho dôkazom je napríklad aj nižšie priložená ukážka. Tá sa sústredí na predstavenie trojice gigantických nepriateľov Godzilly a naznačuje, že práve ona bude jedinou nádejou na prežitie ľudstva.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na krypto-zoologickú agentúru Monarch, ktorej členovia zmerajú svoje sily s armádou obrovských monštier, a to vrátane mocnej Godzilly. Tá sa potom stretne napríklad s Mothrou, Rodanom aj so svojím najväčším nepriateľom, trojhlavou obludou menom King Ghidorah. A keď tieto starodávne druhy, ktoré boli považované iba za mýty, opäť raz povstanú, začnú medzi sebou bojovať o nadvládu, kvôli čomu ostane ľudská existencia visieť na vlásku.

Za réžiou stojí Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus), ktorý spoločne so Zachom Shieldsom (Krampus) napísal aj scenár. Zahrá si napríklad Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds či Zhang Ziyi a premiéra je u nás naplánovaná na 30. mája (květen) 2019. Pre viac informácií klikaj sem.

Godzilla
Godzilla Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia