Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 20:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vracia sa Breaking Bad? Bryan Cranston a Aaron Paul lákajú na spoločné oznámenie

Vracia sa Breaking Bad? Bryan Cranston a Aaron Paul lákajú na spoločné oznámenie
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tajomná bublina okolo filmovej verzie Breaking Bad by mohla už čoskoro prasknúť.

Snímku z univerza Breaking Bad sme si naposledy spomenuli začiatkom tohto roku. V danom článku sme vychádzali z informácie portálu RTF, podľa ktorej by sa mal v 2-hodinovom Breaking Bad filme objaviť sám veľký Heisengberg (Bryan Cranston) a Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Danú informáciu však doposiaľ žiaden overený zdroj nepotvrdil ani nevyvrátil. To by sa ale mohlo už čoskoro zmeniť. Aaron Paul aj Bryan Cranston totiž nedávno využili svoj Twitter k tomu, aby nám naznačili, že „niečo“ prichádza. Ich príspevky dodatočne komentoval scenárista Breaking Bad a showrunner spin-offu Better Call Saul Peter Gould so slovami, že sa už teší.

Odporúčané
Zoznámte sa s Ippo, napoly somárom a napoly zebrou Zoznámte sa s Ippo, napoly somárom a napoly zebrou 13. novembra 2013, 0:05

Z ich príspevkov si môžeme odvodiť iba jedno – pre fanúšikov Breaking Bad sa chystá čosi veľké. Dozvieme sa bližšie informácie o príbehu? Potvrdia nám tvorcovia dátum premiéry či hlavných hercov? No, to azda zistíme už čoskoro.

S obsahovým odkazom na útek uneseného muža sa však dlhodobo predpokladá, že snímka nadviaže na záver seriálu, a tým pádom bude vo filme vystupovať minimálne Aaron Paul a jeho postava Jesseho Pinkmana. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia