Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2019, 20:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vo filmovej verzii Breaking Bad sa údajne objavia Walter White a Jesse Pinkman

Vo filmovej verzii Breaking Bad sa údajne objavia Walter White a Jesse Pinkman
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Nejaké flashbacky s Bryanom Cranstonom by bodli, nie?

V novembri minulého roku sme ťa informovali o tom, že celosvetovo uznávaný seriál Breaking Bad sa vráti v podobe 2-hodinového filmu. V ankete dali čitatelia jasne najavo, že ich daná správa veľmi potešila.

O projekte sme doposiaľ vedeli len málo. Postarať by sa o neho mal Vince Gilligan, ktorý napíše scenár, ale bude zároveň aj výkonným producent a pravdepodobne taktiež režisérom.

Od začiatku sme pracovali s potvrdenou informáciou, ktorá naznačila, že by sa do snímky mohol vrátiť Aaron Paul, stvárňujúci postavu Jesseho Pinkmana. Príbeh filmu by sa mal totiž zamerať na istého uneseného muža a jeho pátranie po slobode. Spomínaná indícia teda ukazuje práve na Jesseho.

Vo filmovej verzii Breaking Bad sa údajne objavia Walter White a Jesse Pinkman
Zdroj: AMC

Čo ale Bryan Cranston a jeho Walter White? Podľa samotného herca s ním tvorcovia do filmu z pochopiteľných dôvodov zatiaľ nerátajú. Portál RTF ale nedávno prišiel s pozoruhodnou informáciou. V pripravovanom projekte by sa podľa ich nového článku malo objaviť množstvo známych tvárí.

Okrem samotného Bryana Cranstona a Aarona Paula sa údajne ukážu herci, ako Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed, aka The Disappearer), Tess Harper (Mrs. Pinkman) či Kevin Rankin (Kenny).

Odporúčané
Je Walter White naozaj po smrti? Tvorca Breaking Bad prezradil, či ho v El Camino uvidíme živého Je Walter White naozaj po smrti? Tvorca Breaking Bad prezradil, či ho v El Camino uvidíme živého 9. októbra 2019, 11:38

Danú informáciu samozrejme ber s rezervou, pretože sa k finálnemu hereckému obsadeniu stále nevyjadril nikto z kompetentných. Ak sa ale obsadenie hercov potvrdí, snímka bude zrejme plná flashbackov mŕtvych postáv.

Domov
Zdieľať
Diskusia