Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton bojujú proti najnovšiemu modelu Terminátora v explozívnom traileri pre Dark Fate

Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton bojujú proti najnovšiemu modelu Terminátora v explozívnom traileri pre Dark Fate
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

He is back.

Vzhľadom na to, že je Terminátor z budúcnosti, bol natoľko ochotný, že nás 48 hodín pred vypustením prvého traileru na svojom Instagrame upozornil na blížiacu sa debutovú upútavku. Posledný Terminátor s podtitulom Genisys nedopadol práve dobre, a preto sme od oznámenia novej časti od režiséra Tima Millera (Deadpool) dúfali, že sa Arnie tentokrát ukáže opäť v najlepšej možnej forme.

Podľa otca série Jamesa Camerona (dohliada na produkciu) v rámci stvárnenia ženskej hrdinky Lindu Hamilton od roku 1991 (Terminator 2: Judgment Day) nikto neprekonal. A tak bude môcť 62-ročná predstaviteľka Sarah Connorovej divákom ukázať, ako sa to robí. Nový Terminátor príbehovo nadviaže na legendárnu dvojku (odignoruje ostatné časti) a v priebehu potvrdenej trilógie by mal predať štafetu ďalším hercom.

Okrem Arnieho a Hamilton na pľaci uvidíme aj herečky Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) či Nataliu Reyes (Lady), ku ktorým sa pridá Gabriel Luna, Diego Boneta, Alicia Borrachero, Lorna Brown a ďalší.

Scenár k snímke napísali David Goyer (Batman Begins), Josh Friedman (pokračovania Avatara) či Justin Rhodes. Šiesteho Terminátora (dejovo tretieho) v českých a slovenských kinách uvidíme 31. októbra (řijen) 2019. Viac sa o filme dozvieš z toho vlákna.

Tvorcovia nám ďalej ponúkli nahliadnutie do zákulisia

A máme tu aj prvý plagát

Arnold Schwarzenegger sa vracia v prvom traileri nového Terminátora ako vražedný stroj a nepriateľ ľudstva
Arnold Schwarzenegger sa vracia v prvom traileri nového Terminátora ako vražedný stroj a nepriateľ ľudstva Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia