Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2019, 16:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V slovenskom rapovom videoklipe na spôsob Game of Thrones nechýbajú Supreme a rýchle auto

HUDBA
Uložiť Uložené

Game of Thrones zažíva rekordné finále a hype využíva aj ASIS, ktorý sa pripomína novou skladbou.

Rapera menom ASIS pravdepodobne poznáš vďaka skladbe, v ktorej ukázal svoj Supreme šatník. Teraz sa pripomína novinkou, v rámci ktorej využíva hype okolo seriálu Game of Thrones. Ten sa blíži do veľkého finále a slovenskí raperi tak po vzore tých amerických taktiež prispievajú svojou tvorbou k tejto téme. 

Aj na Slovensku teda prichádza zima v podaní dvojice A Smile In Sadness a SAYS. Tí majú aj dobové obleky, atmosférické zábery a text, ktorý sa niekoho môže dotknúť. Samozrejme, nechýba ani nejaké to Supreme a rýchle auto, takže rapový klip, ako sa patrí. O vizuálne spracovanie sa tentokrát postaral Viet Van a produkciu doplnil Matthew Crow

ASIS vydal nový track aj pred pár dňami, takže mu aktivita rozhodne nechýba a my budeme ešte zvedaví, ako sa na pomyselnej scéne uchytí a či ho prijme. Do komentárov nám daj vedieť, ako sa ti páči. 

Odporúčané
Slovák rapuje v Supreme handrách za tisícky eur. Hejterské komentáre a zradcovia ho nezaujímajú Slovák rapuje v Supreme handrách za tisícky eur. Hejterské komentáre a zradcovia ho nezaujímajú 25. marca 2019, 16:02
Domov
Zdieľať
Diskusia