Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 16:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pikachu na Pidgeotovi naháňa Charizarda. Detective Pikachu dorazí do slovenských kín už budúci týždeň

Pikachu na Pidgeotovi naháňa Charizarda. Detective Pikachu dorazí do slovenských kín už budúci týždeň
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Každá postava, ktorej sa zhostí Ryan Reynolds, je jednoducho bláznivá.

Pikachu a Psyduck s hlavnými postavami Timom a Lucy cestujú autom, ale na Psyducka prichádzajú jeho obvyklé bolesti hlavy, a preto musia hrdinovia pustiť upokojujúcu hudbu. Tá mu ale zjavne nestačí, a tak požiada Pikachua, aby mu masíroval nohy.

Pikachu bude ďalej podľa traileru nútený utekať pred dračím ohňom Charizarda a podniknúť ďalšie množstvo nebezpečných dobrodružstiev. Aj z toho dôvodu si svoju energiu udržuje prostredníctvom obrovského množstva kávy. Podľa vlastných slov, alebo teda slov Ryana Reynoldsa, však nie je na káve závislý a s kofeínom môže skoncovať kedykoľvek.

Doposiaľ publikované materiály nám ukázali, že v snímke Detective Pikachu nebude núdza o množstvo starších i novších Pokémonov. Veľké predstavenie vo filme spraví najmä mocný Mewtwo. Táto zábavne pôsobiaca novinka sa nám už pomaly blíži do kín. Pri rozhodovaní, či sa na ňu oplatí zakúpiť lístok do kina, by ti mohli pomôcť prvé reakcie kritikov.

Podľa Paula Shireyho z portálu Joblo by si film mali užiť nielen znalci sveta Pokémonov, ale taktiež úplní zelenáči. Okrem toho vyzdvihol kvalitnú prácu s CGI a v neposlednom rade aj Ryana Reynoldsa, ktorý prepožičal hlas malému Pikachuovi. Film režíroval Rob Letterman (Shark Tale, Goosebumps) a scenár napísal spoločne s Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy). Tunajšia premiéra je plánovaná už na 9. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia