Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2019, 8:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď sa 6ix9ine dostane na slobodu, vďačiť bude aj plastovej fľaši s vodou. Jeho prípad je bližšie ku koncu

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Práve fľaša s vodou je najnovším dôkazom v prípade streľby na Chief Keefa.

V utorok sa v prípade Tekashiho 6ix9ine a celého gangu Nine Trey konalo ďalšie hromadné vypočutie, kde boli prítomní kompletne všetci obvinení, ktorí boli zapletení do násilných a drogových trestných činov.

Zatiaľ vieme, že sa okrem dúhového rapera priznali piati ďalší kolegovia a zároveň sme už písali aj o tom, že ak by sa priznali úplne všetci, pre 6ix9ine by to s najväčšou pravdepodobnosťou znamenalo slobodu. Vonku by sa v tomto prípade mohol dostať už v závere augusta, resp. v septembri. 

Odporúčané
6ix9ine sa môže na slobodu dostať už čoskoro, všetko ide podľa plánu 6ix9ine sa môže na slobodu dostať už čoskoro, všetko ide podľa plánu 9. apríla 2019, 7:22

Poďme ale pekne po poriadku. Na včerajšom pojednávaní bol predstavený nový dôkaz v prípade streľby na Chief Keefa, ktorá sa odohrala v júni minulého roku pred hotelom Manhattan's W Hotel. Streľbu na populárneho rapera si objednal práve Tekashi, k čomu sa už priznal a taktiež vieme, že za to svojmu kolegovi menom Kintea "Kooda B" McKenzie zaplatil 20- tisíc dolárov. 

Dúhový Daniel sa k účasti na tomto trestnom čine priznal a federálnej polícii pomohol objasniť aj všetky okolnosti, pravdepodobne výmenou za zbavenie viny. Kooda B mal byť zo streľby usvedčený vďaka plastovej fľaši s vodou, ktorú na mieste činu odhodil. 

Odporúčané
Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Je bližsie k septembrovému prepusteniu a raperi ho stále dissujú Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Je bližsie k septembrovému prepusteniu a raperi ho stále dissujú 27. apríla 2019, 12:23

Tá bola už skôr nájdená políciou a po niekoľkých týždňoch testy ukázali, že je na nej prítomná DNA Koodu B. Právnik Michael Longyear ešte pred súdom prehlásil, že je šanca jedna k miliarde, že by bola DNA niekoho iného. Všetko teda nasvedčuje tomu, že pod ťarchou dôkazov sa bude musieť priznať aj Kooda. Bol by už siedmy v poradí.

Zároveň sa ešte z portálu Complex dozvedáme, že dohodu o vine a treste majú v pláne vziať aj ďalší obvinení, a tak všetko nasvedčuje tomu, že sa pomaly tento prípad blíži ku koncu. Konkrétne číslo Longyear nechcel prezradiť, povedal len to, že ide o „menej ako troch“ obvinených.

Teraz vieme už len to, že všetci členovia gangu, ktorí sa zatiaľ priznali, už putujú do väzenia a začína im plynúť trest. Ďalšie hromadné vypočutie je naplánované na 21. augusta, kedy by mohol byť úplne teoreticky známy aj osud Tekashiho 6ix9ine.

A možno raz bude svojim deťom rozprávať aj to, ako ho od doživotia zachránila plastová fľaša s vodou ako jeden z hlavných dôkazov v prípade objednávky streľby na svojho rapového kolegu. Bizarné, no nie? 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I’m starting to love myself for being the disrespectful nigga that I am :)

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia