Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 12:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pred 1200 ľuďmi Zayo s Haha Crew, Yzomandiasom a Egom odohrali Flexim ako Gott, závidieť mu môžu aj tí najlepší

HUDBA HAHA CREW SAMEY ZAYO
Uložiť Uložené

Sleduj exkluzívny Refresher Backstage zo Zayovho bratislavského krstu albumu Navždy Mladý.

Zayov debutový projekt Navždy Mladý zožal veľký úspech a teší sa pozornosti fanúšikov pomyselnej novej vlny presne tak, ako sme očakávali. Člen košickej Haha Crew akutálne obieha české a slovenské kluby v rámci sprievodného turné, pričom si naplánoval viac ako desať veľkých zastávok v spádovejších oblastiach. 

Okrem Prahy a domácich Košíc patrí medzi tie najatraktívnejšie nepochybne aj hlavné mesto. Bratislavský koncert v Babylone sa Zayovi podarilo vypredať ešte v predpredaji, za čo mu patrí veľká gratulácia, keďže mu tento úspech môže závidieť aj veľa dlhšie pôsobiacich interpretov. 

V rámci nového dielu Refresher Backstage sme už tradične boli zmapovať, ako jeho koncert vyzerá, a to nielen z pohľadu fanúšika. Navštívili sme aj miesta, kam sa za normálnych okolnosti nedostaneš a vyspovedali hostí, teda konkrétne chalanov z Haha Crew, Ega a taktiež zopár návštevníkov. Samozrejme, nechýba ani rozhovor so Zayom a zábery z krstu a koncertu, ktorý zbúral priestor s 1200 svedkami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia