Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2019, 15:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid je chorý ko*ot, utiekol z ambulancie a nemá náladu na mäkký rap

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Druhá časť seriálu singlov Kultúrny šok je vonku a teraz už pravdepodobne presne pochopíš, o čom tento koncept vlastne je.

 

Fobia Kid je po vydaní albumu Garáž späť s novou tvorbou. Tentokrát vydáva skladby v rámci série Kultúrny šok, pričom už pred dvoma týždňami si mal prvú možnosť pochopiť, čo tento názov aspoň približne znamená. Gremlinko sa pripomína opäť a dá zabrať pravdepodobne každému, kto si jeho počin vypočuje aj napriek tomu, že ho vôbec nemá rád. 

Novinka dostáva názov Kuchynská linka a nesie so sebou hneď aj videoklip. Fobia neostáva svojej povesti pankáča nič dlžný, tentokrát má aj ženu v spodnom prádle a už tradične ide veľmi tvrdo vo vyjadreniach o sebe aj ostatných. Od zvyšku kolegov sa mu teda darí odlišovať viac než jednoducho a pomáha mu v tom hudobný producent Konex

Videoklip doplnili Ladislav Bona so svojím tímom, viac už uvidíš v samotnom výsledku. V blízkej dobe by sme sa mohli dočkať aj ďalšieho pokračovania skladieb z Kultúrneho šoku, pričom si už snáď pochopil, že ide o podobný projekt, akým boli niekedy CBG štvrtky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia