Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 14:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid: Moralisti a feministky mi môžu fajčiť, slovenská scéna smrdí ako skunk. Počúvaj prvý singel zo série Kultúrny šok

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Fobia Kid prichádza s novinkou, ktorá je súčasťou série singlov Kultúrny šok.

Minulý rok bol prelomový aj pre Fobiu Kida, ktorý opustil Comebackgang a pridal sa k zoskupeniu Dogma. Ako určite vieš, s CBG sa rozišli v dobrom a my v budúcnosti očakávame aj ďalšie spoluprace, len sa jednoducho pridal ku chalanom, ku ktorým má prirodzene bližšie.

Pod novou hlavičkou už vydal aj kvalitný album Garáž, v ktorom nám jasne ukázal, že rap v kombinácii s jeho pankáčskym prístupom a štýlom ide veľmi dobre dokopy. Zároveň je jedným z najzásadnejších predstaviteľov novej vlny aj čo sa týka textov, kde presadzuje slobodu slova a tematickú voľnosť, ktorej sa doteraz veľa raperov bojí. 

Fobia Kid dlhodobo obieha domáce kluby a aj keď sa vždy zobudí na inom zvlášnom mieste (minimálne podľa instagramových príbehov), stále usilovne pracuje na nových veciach vrátane videoklipov a skladieb. Už dlhšie hovoril o vydaní Kultúrneho šoku, pričom sa teraz dozvedáme, že pôjde o sériu singlov a prvý z nich sa na svetlo sveta dostáva teraz. 

Dostáva názov Ty Brďo, sprevádza ho Neumeho hudobná produkcia a videoklip od režiséra Daniela Gavendu s jeho tímom. Drzý Fobia Kid neostal svojej povesti nič dlžný a viac sa už dozvieš v samotnom výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia