Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 10:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor je romantik, peniaze počíta pri sviečkach. V novom videoklipe má žený v legínach na bežiacom páse a mužov v kuklách

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražský raper prichádza s ďalším videoklipom, tentokrát na skladbu Musim běžet, ktorá je jednou z najlepších na albume.

Ektor sa po vydaní ďalšie sólového albumu pripomína videoklipom, ktorý tentokrát dostáva skladba Musím běžet. Jedna z najlepších vecí na tomto projekte si vyslúžila síce na prvý pohľad jednoduché, no o to vkusnejšie spracovanie, kde máme možnosť vidieť Ektora sedieť pri ženách v legínach na bežiacom páse. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral DaySix a my budeme zvedaví, či sa ešte nejakého videoklipu dočkáme. Do pozornosti ešte dávame aj informáciu, že s najbližším víkendom končí Marko Tour, v rámci ktorej Ektor vystúpi už len v Karlových Varoch a Hradci Králové, takže odporúčame nenechať si tieto dve shows ujsť. 

Sám sa nechal počuť, že odmietol drvivú väčšinu bookingov a je možné, že do festivalovej sezóny ho neuvidíš v žiadnom klube. Do komentárov nám napíš, ako sa ti nový videoklip páči a ktorá je tvoja najobľúbenejšia skladba z albumu Marko s odstupom času. 

Domov
Zdieľať
Diskusia