Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 10:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack dáva zákaz vstupu obmedzeným dementom. Novinka je pre všetkých, ktorí hovorili, že už nerobí grime

HUDBA
Uložiť Uložené

Hlava A51 ide na Intre veľmi tvrdo a všetko nasvedčuje tomu, že sa naozaj máme na čo tešiť. P's a love 2 už čoskoro!

Prvá polovica roka 2019 bude v Česku patriť v prvom rade Smackovi, ktorý už pred dlhším časom avizoval, že sa chystá vrátiť k projektu P's a love z roku 2014 a naservírovať nám druhé pokračovanie. Nielen fanúšikovia ale aj on sám považuje tento projekt v svojej kariére za prelomový, a tak je pochopiteľné, že naň chce nadviazať. 

Pred pár dňami zverejnil oficiálny cover, aj keď zadnú obálku s tracklistom sme zatiaľ nemali možnosť vidieť a známy nie je ani oficiálny dátum vydania. Vieme však, že 24. mája sa chystá obrovský pražský krst, takže dovtedy to strašnický kráľ musí stihnúť. 

Teraz sme sa dočkali aj ďalšej oficiálnej ukážky a všetko nasvedčuje tomu, že sa naozaj máme na čo tešiť. Smack ide veľmi tvrdo už na samotnom Intre a na svoje si prídu aj tí, ktorí ho kritizoval za to, že odbočil od typického grime štýlu.

Pravdou však ostáva, že žiadnemu interpretovi sa nechce dookola rapovať rovnako len preto, že fanúšik nie je pripravený na zmenu. V tomto prípade sme sa dočkali aj skvelého temného videoklipu plného odkazov na staršiu tvorbu a autor si v ňom spomína aj na svoju mamu. O tvorbu vizuálu sa postaral Jakub Křen so svojim tímom a props za hudobnú produkciu patrí JLSXNDRS & Ironsoul.

Domov
Zdieľať
Diskusia