Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2019, 13:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Koncert Jimmyho Pé v Indii prerušila polícia. Najprv sa chcela nechať podplatiť

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ďalší vlog z Jimmyho cesty naprieč Áziou je vonku.

 

Cesta Jimmyho Pé naprieč Áziou pokračuje a ako sme sľubovali pri predošlej časti, konečne nás už čakajú aj jeho vystúpenia v rámci turné, takže budeš mať možnosť nahliadnuť aj do klubov, ktoré by si za normálnych okolností pravdepodobne nenavštívil. V dnešnom vlogu uvidíš hneď tri jeho shows v Indii a my musíme konštatovať, že sme počas celého videa závideli. Samozrejme, v dobrom. 

Hneď prvý jeho koncert prerušila indická polícia, ktorá si vraj práve napĺňala kvóty. Ešte predtým sa však chcela nechať podplatiť. Následne sa Jimmy so svojou polovičkou presunuli do ešte luxusnejších priestorov a všetko nasvedčuje tomu, že tamojší mladí ľudia sa vedia baviť minimálne tak dobre ako Slováci. Párty počas dňa a afterka o piatej večer hovoria za seba. 

Budeš mať možnosť vidieť aj backstage festivalu aj ďalšie exkluzívne zábery. Tentokrát zároveň nepôjde o klasický cestovateľský vlog, aj keď aspoň v závere uvidíš, aký streetfood Jimmyho prinútil zvýšiť intenzitu návštevy toalety. 

Domov
Zdieľať
Diskusia