Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 1:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus odjakživa žral kok*tov. Je dôkazom ulicových snov a definuje frajerský flow

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Album Rottweiler od Mega M dostáva ďalší videoklip, tentokrát na skladbu Aventador s Rytmusom.

Chalani z Pozor Records majú za sebou aktívny rok 2018, počas ktorého stihli okrem beefu s Molochom Vlavo aj vydanie svojich debutových projektov. Na mysli máme okrem Pouličného autora tónov aj Mega M a jeho projekt Rottweiler. Ten pôvodne mal uzrieť svetlo sveta už skôr, no nakoniec si fanúšikovia museli počkať. 

Postupne vychádzajú aj videoklipy, pričom sme sa teraz dočkali ďalšieho, konkrétne ku skladbe Aventador. Podľa očakávaní v ňom nájdeš drahé auto a sporo odetú ženu, okrem nej aj autora tracku a hosťujúceho Rytmusa. Práve jeho výkon stojí v tomto prípade za pozornosť a je zároveň vzácnosťou v rámci uplynulého roka, kedy sa člen Kontrafaktu tvorbe venoval len okrajovo. 

Čo sa týka videoklipu, o ten sa postarala Insane Production a hudobnú produkciu doplnil Prince Marock. Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti výsledok páči.

Domov
Zdieľať
Diskusia