Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2019, 19:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rap a živé nástroje. Kombinácia drzosti a muzikálnosti Nerieš a Opoštáris Band ovládne Bratislavu

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Chalani z Nerieš oznamujú ďalšiu netradičnú spoluprácu na živom koncerte. Po The Paranoid vystúpia s Opoštáris Band.

Keď sme v roku 2015 písali prvý článok o Nerieš, samozrejme, vedeli sme, prečo. Toľko koncentrovaného potenciálu, ako bolo počuť na projekte Minimal, sa v posledných rokoch nenašlo nikde inde a dnes môžeme s obrovským potešením konštatovať, že to pre Gaba a Mateja dopadlo viac než dobre. 

Za posledných pár rokov mali možnosť spolupracovať so snáď každým, no čo je ešte dôležitejšie, našli si vlastný smer, ktorý veľmi úspešne razia. Ich punkovosť, zvukové inovátorstvo a snaha o žánrové experimentovanie si našli množstvo fanúšikov, vrátane nás. No a teraz máme pre všetkých ďalšiu skvelú správu, keďže okrem avizovaného albumu budú chalani venovať v roku 2019 čas aj živým koncertom

Do pozornosti dávame jeden špeciálny. Ten sa bude konať 1. marca v Ateliéri Babylon. Nerieš však bude kryť chrbát hudobné teleso Opoštáris Band, ktoré môžeš poznať napríklad z vystúpení s Rytmusom. 

Po spojení s punkovou kapelou The Paranoid tak ide o ďalšiu netradičnú záležitosť, ktorá dokazuje, že rap a živé nástroje jednoducho idú dohromady. Nezabudni si zabezpečiť lístok v predpredaji, keďže s najväčšou pravdepodobnosťou na mieste nebudú. 

Rap a živé nástroje. Kombinácia drzosti a muzikálnosti Nerieš a Opoštáris Band ovládne Bratislavu
Domov
Zdieľať
Diskusia