Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2018, 21:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DMX sa vracia z väzenia. Naštartuje svoju hudobnú a hereckú kariéru

HUDBA DMX
Uložiť Uložené

Podľa informácií TMZ bude DMX prepustený už 27. januára a hneď by mal vydať nový album.

DMX patrí medzi legendy amerického rapu, no prednedávnom sa kvôli daňovým únikom dostal do problémov a aktuálne mu beží 12-mesačný trest vo väzení. Ten by však mal podľa informácií TMZ skončiť predčasne a vonku by sa raper mal dostať už 27. januára 2019.

Keďže je DMX otcom 15 detí, má sa na čo tešiť, avšak na svoje si podľa všetkého prídu aj fanúšikovia. Po návrate by mal okamžite naštartovať svoju hudobnú a hereckú kariéru. Na základe slov advokáta Murraya Richmana už X má niekoľko ponúk na zaujímavé roly a taktiež platí, že mal v poslednej dobe dosť veľa času na premýšľanie a písanie textov.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že pár dní po návrate do Hollywoodu by mal uzrieť svetlo sveta nový rapový projekt. Obzvlášť za aktuálnych okolností, kedy sa vynára čoraz viac nových raperov, fanúšikovia poctivého rapu určite veľkolepý návrat ocenia a my sa radi necháme prekvapiť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DMX (@dmx),

Domov
Zdieľať
Diskusia