Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2018, 14:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack netuší, aký je deň. Je nonstop v štúdiu a nestíha sa najesť ani prezliecť

HUDBA
Uložiť Uložené

Najznámeší český grime reprezentant sa pripomína novým videoklipom z nedávno vydaného 160 EP s Huclberrym.

Smack avizuje v závere roka veľké plány na ten nasledujúci a všetko nasvedčuje tomu, že sa dočkáme viac ako jedného nosiča z jeho dielne. Okrem návratu Iscream Boyz je v pláne aj ďalší sólový album, ktorý by mohol byť pokračovaním úspešného P's a Love. Veľmi radi sa však necháme prekvapiť a dobrou správou je, že ešte pred tým si môžeme čakanie krátiť aktuálnym projektom 160 EP.

Ten uzrel svetlo sveta pár dní pred Vianocami a ako už pravdepodobne vieš, ide o kolaboráciu Smacka a hudobného producenta Huclberryho. Teraz sme sa dočkali aj ďalšieho videoklipu, konkrétne ku skladbe Každej Den s White Russianom, ktorá je v prvom rade o tom, že sú chalani nonstop v štúdiu a tvoria hity. Hovoria o tom, že sa hudbe venujú natoľko, že nestíhajú jesť a ani sa prezliecť.

O tvorbu reprezent vizuálu sa postarala dvojica Alan Sýs a Jáchym Suchánek a zábery pochádzajú z niektorého z koncertných klubov a zo štúdia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia