Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď sa raz žena rozhodne, ťažko ňou pohneš. Ego a Sima majú nový duet o vzťahoch

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

V závere roka dostávame ďalší videoklip zo Siminho druhého sólového projektu Podľa seba.

Ego bol mentorom speváčky a raperky Simy ešte v úplných začiatkoch a dokonca hosťoval na jej debutovej skladbe On je len kamarát, ktorá bola venovaná vzťahom. Dnes má už tento duet viac ako 10 miliónov pozretí a dokonca vznikol aj ďalší. Ten nájdeš na debutovom albume mladej interpretky a dostáva názov Princíp vzájomnosti. Aj keď ide o podstatne novší track, na YouTube má už viac ako 11 miliónov views, a tak je logické, že sa dvojica dala po tomto úspechu opäť dokopy. 

Sima pred pár týždňami vydala druhé sólo, kde už tradične zavolala aj člena Kontrafaktu a ako už vieš z nadpisu, téma bola jasná hneď od začiatku. Tentokrát k nej obaja pristúpili iným spôsobom a výsledkom je vec, ktorá sa bude chcieť so zvyšnými dvoma určite pretekať. 

Ako vo všetkých predošlých prípadoch v posledných mesiacoch, aj teraz sa o hudobnú produkciu postarali Gajlo a SkinnyTom. Scenár klipu pripravovala samotná autorka a kameru a postprodukciu si na starosti zobral Arogant. 

Domov
Zdieľať
Diskusia