Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 15:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ak si hejterské xenofóbne prasa, radšej si to ani nepúšťaj, odkazuje Branči Kováč

HUDBA
Uložiť Uložené

Nová skladba hudobného telesa Ultrazvuk je venovaná všetkým, ktorí nás počas celého roka 2018 iritovali.

Branči Kováč a Tono S sa v roku 2018 spojili a vytvorili hudobné teleso Ultrazvuk, ktoré sa na rozdiel od drvivej väčšiny slovenských rapových interpretov vydalo úplne inou cestou. Prostredníctvom textov sa snažia skôr poukazovať na aktuálnu situáciu a namiesto rapu o rape riešia vždy to, čo v skutočnosti dospelého poslucháča zaujíma.

Dá sa teda povedať, že sú dokonca opakom súčasnej trendovej rapovej hudby. Dôkazom sú aj predošlé veci Tváre slobody a Teleport. Teraz sme sa dočkali pokračovania v podobe tracku Čo urobíš, ktorý vtipným spôsobom mapuje rok 2018. Svoj odkaz si v skladbe nájdu xenofóbovia, hypebeasti či feťáci a prakticky všetci, ktorí nás počas uplynulých 12 mesiacov trápili svojou hlúposťou. 

Zároveň sme sa dočkali aj skvelého bábkového videoklipu v podaní bábkohrajky Lucie Karáskovej. Tej patrí obrovská pochvala, keďže sme opäť mali možnosť vidieť, že domáce rapové klipy nemusia byť len o bezduchom mávaní rukami na sídlisku. Veď posúď sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia