Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 19:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo vstáva Strapo o šiestej ráno a v koho backstagei nemôžu chýbať ogrcané štetky?

HUDBA
Uložiť Uložené

Navštívili sme spoločný krst albumov od Strapa a Čis T-ho. Ako to na obrovskom koncerte v bratislavskom MMC dopadlo?

Keď sme so seriálom Refresher Backstage začínali, ešte sme netušili, že nás dokáže zaviesť aj 7-krát na rovnaké miesto. Slovenský rap však mieri stále vyššie a interpreti sú tak nútení vyberať si na svoje koncerty tie najväčšie kluby. Aj preto sme sa na Strapov a Čis T-ho spoločný krst prišli pozrieť už tradične do MMC, kde to žilo veľmi intenzívne. 

Ako vždy, aj dnes budeš mať možnosť vidieť, ako to vyzerá v priestoroch backstageu pred koncertom. Chýbať nemôžu ani rozhovory s hlavnými aktérmi, pričom sa dozvieš množstvo zaujímavostí vrátane Strapovych aktuálnych aktivít mimo rapu. Čis T nám ako bonus prezradil, čo nemôže chýbať v jeho backstagei a vyspovedali sme aj chalanov z Nerieš

Viac už ale v samotnom videu, kde nám na otázky odpovedalo aj zopár náhodných fanúšikov. Dúfame, že sa budeš baviť a do komentárov nám nezabudni napísať, na koho sa podľa teba najviac podobá Šajmo so svojim nápaditým účesom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia