Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 11:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Poctivejšieho nenájdeš. Ego hosťujúci na Garandovom albume rapuje o oddanosti

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Paulie Garand vydá v tomto roku ďalší sólový album s názvom Dank, a tak sme sa dočkali ďalšieho nového videoklipu.

 

Medzi dve najaktívnejšie české vydavateľstvá patrili v tomto roku aj chalani z Ty Nikdy, ktorí okrem spoločného albumu AKTA X predstavili aj zopár sólových, pričom v tomto trende majú v pláne pokračovať aj naďalej. Ako ďalší sa o slovo prihlási Paulie Garand so svojim projektom Dank, z ktorého nám teraz zároveň predstavuje ďalšiu plnohodnotnú ukážku aj s videoklipom. 

Na nej hosťuje blízky kolega Ego, s ktorým stihol Paulie pred necelým rokom spraviť extrémne úspešnú vec Runway. Tá má na konte už viac ako 10-miliónov views, a tak budeme zvedaví, čo fanúšikovia povedia na novinku Oddanosť. Tentokrát nebolo cieľom spraviť rádiovú samohrajku, skôr sa vyjadriť k téme, čo obaja zvládli. 

Dočkali sme sa aj jednoduchého reprezent vizuálu z dielne kameramana Davida Sklenářa a hudobnú produkciu doplnil podobne ako ku všetkým zvyšným skladbám dvorný Kenny Rough. Album oficiálne uzrie svetlo sveta 30. novembra a originálny nosič si môžeš objednať napríklad na oficiálnej stránke tynikdy.cz.

Domov
Zdieľať
Diskusia