Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2018, 20:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nakrúcanie John Wick 3: Parabellum sa skončilo. Kedy sa očakávaný akčný film dostane do kín?

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Elitný zabijak v podaní Keanua Reevesa to bude mať v trojke naozaj ťažké.

Na tretie dobrodružstvo Johna Wicka, ktoré bude niesť podtitul Parabellum, sme mimoriadne zvedaví. Predchádzajúce dve časti boli jednoducho skvelé a tajomný svet zabijakov a jeho svojrázne pravidlá sme si zamilovali.

Pevne teda dúfame, že ani v prípade trojky nebudeme z kina odchádzať sklamaní. Z filmu sme už dostali niekoľko obrázkov či videí priamo z nakrúcania. Okrem Keanua Reevesa v hlavnej úlohe sa vo filme objaví aj herečka Halle Berry. Práve ona na svojom instagramovom účte zverejnila, že John Wick 3 oficiálne ukončil nakrúcanie.

Napísala, že nakrúcanie bolo skutočne náročné, ale o to zapamätateľnejšie. Poďakovala tiež kaskadérskemu tímu, režisérovi Chadovi Shahelskemu a Keanuovi Reevesovi. Dodala tiež, že pokiaľ niekto pochybuje o hercoch na základe ich veku, tak ho film vyvedie z omylu.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019, 13:39

„Celý film je o tom, že vek je len nepodstatné číslo,“ napísala 52-ročná herečka. „Pre celý tím kaskadérov mám len najhlbší rešpekt. Už teraz mi chýbate.“

Príbeh trojky bude nadväzovať priamo na záver predchádzajúceho dielu. John Wick je exkomunikovaný a nemôže využívať služby hotelov Continental. Stane sa teda vítaným terčom pre všetkých zabijakov v okolí. A tých, ktorí budú chcieť Johnovu hlavu, nebude práve málo, a ten pred nimi bude unikať (okrem iného) aj na koni.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa John Wick: Chapter 3 (@johnwickmovie),

O celkovom projekte zatiaľ nemáme dôvod pochybovať. Stahelski spolurežíroval aj prvého Johna Wicka, rovnako tak aj jeho sequel. Sme si istí, že vie, čo robí a opäť nám doručí strhujúcu jazdu. Pozícia Johna Wicka bude v treťom pokračovaní zdanlivo beznádejná (aj pre frajera jeho kalibru), takže budeme veľmi zvedaví na to, ako sa z tejto šlamastiky vylíže.

Režíruje už spomenutý Chad Stahelski a okrem Reevesa a Berry sa predstavia aj Jason Mantzoukas, Ian McShane, Laurence Fishburne, Anjelica Huston a Ruby Rose. Americká premiéra je stanovená na 17. mája (květen) 2019. Slovenská premiéra je stanovená na 23. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia