Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 7:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Frajerka zavraždila priateľa, uvarila ho a naservírovala ľudské mäso s ryžou robotníkom

ZAUJÍMAVOSTI MÄSO
Uložiť Uložené

Vo výpovedi nazvala svoj čin chvíľou šialenstva.

Žiarlivosť frajerky pripravila muža o život. Maročanka žijúca so svojím priateľom viac ako sedem rokov v Spojených arabských emirátoch pred pár mesiacmi ho vo chvíli šialenstva zavraždila, naporcovala, uvarila a napokon naservírovala v rámci tradičného marockého pokrmu miestnym robotníkom z Pakistanu.

Žena partnerka zabila už pred tromi mesiacmi, avšak policajti ju z činu usvedčili úplnou náhodou. Dvojica žila v dome v meste Al Ain, o čom vedel aj brat zavraždeného. Po pár mesiacoch bez kontaktu preto šiel pár navštíviť, ale po bratovi nebolo ani stopy. Zhrozil sa až v momente, keď v mixéri narazil na ľudský zub.

Frajerka zavraždila priateľa, uvarila ho a naservírovala ľudské mäso s ryžou robotníkom
Zdroj: Jamal Tariq/Wikimedia Commons

Mal podozrenie, že sa dvojica pohádala a mohlo dôjsť k násiliu, avšak netušil, že po vražde partnerka pokračovala vo svojom šialenom pláne. Pripravila dokonca tradičný marocký pokrm kabsu s ryžou.

Aby telesné pozostatky svojho priateľa nemusela konzumovať sama, našla partiu pakistanských robotníkov pracujúcich neďaleko jej domu a jedlo im odniesla na znak dobrej vôle a priateľstva.

Odporúčané
TEST: Ktoré mleté mäso je najlepšie? Expertka na výživu ti tiež povie, či má vôbec význam kupovať ho TEST: Ktoré mleté mäso je najlepšie? Expertka na výživu ti tiež povie, či má vôbec význam kupovať ho 22. októbra 2023, 9:30

Spoločne s kamarátkou potom celý dom upratali, aby sa zbavili všetkých stôp, lenže na detaily očividne nemysleli. Žena sa zlomila pri výpovedi pred políciou a ku všetkému sa priznala.

Polícia potvrdila, že zub patril zavraždenému mužovi po analýze DNA, a tak ženu poslali na psychiatriu, aby lekári zistili, ako je možné, že bola schopná vykonať taký zvrátený čin. Momentálne ju čaká vyšetrovanie, po ktorom zrejme skončí v dlhoročnej psychiatrickej liečbe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia