Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 19:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dalyb schováva peniaze v krabiciach od tenisiek. Jeho prvý sólový projekt vznikol v hotelovej izbe

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa prvého Dalybovho projektu, ktorý nesie tri skladby a dvoch hostí. Autor odmieta nazývať ho EPčkom alebo albumom.

Dalyb už dávnejšie avizoval, že má v pláne vydať celistvý rapový projekt, na ktorom by spolupracoval nielen ako producent, ale aj ako interpret. Všetky jeho nahraté skladby sa však nikdy v šuflíku dlho neudržali a k fanúšikom sa dostali ako single, takže sme sa síce dočkali aktivity, no na debut si ešte budeme musieť počkať. 

Aj napriek tomu však člen košickej Haha Crew teraz prichádza s krátkym projektom, ktorý odmieta nazývať albumom alebo EPčkom. Jeho prvý sólový projekt dostáva názov Prod. Dalyb a nájdeme na ňom tri úplne nové tracky aj s hosťami. Okrem Dalyba rapuje aj Nik Tendo za Milion+ a tiež blízky kolega Ego

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

nie je to album ani EP, je to nova hudba pre vas. tuto nedelu tri nove single po kope na vsetkych streamovacich sluzbach + novy merch “prod. dalyb” @lousyauber

Príspevok, ktorý zdieľa D L Y B (@dalybhahacrew),

Z textov sa dozvedáme, že nová hudba vznikala v hotelovej izbe v metropole východu a dokazujú to aj zábery z dnes vydaného albumu ku veci Jelly Belly. Tá je po vzore predošlej tvorby v prvom rade reprezent záležitosťou a na svoje si určite prídu všetci skalní fans. 

Odporúčané
Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení 8. marca 2023, 9:30

O tvorby videoklipu sa tentokrát postaral Džagy za FCK THEM a na záver už len dodáme, že Dalyb spúšťa aj predaj nového merchu, ktorý nájdeš na oficiálnej stránke fckthem.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia