Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 11:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sex, drogy, alkohol a vintage bundy. Fobia Kid, Dymer a Luna sú vagabundi novej školy

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa ďalšieho videoklipu z Fobiovho albumu Garáž.

Fobia Kid má už zopár týždňov vonku album Garáž, na ktorý čakali fanúšikovia relatívne dlho. Bývalý člen Comebackgangu ešte pred vydaním prehlásil, že má v pláne ísť iným smerom ako doteraz a zatiaľ sa mu to darí. A tým máme na mysli hlavne zvuk, keďže texty stále definujú Fobiu, akého dlhodobo poznáme. 

Aj on si veľmi dobre uvedomuje, že to už v súčasnej dobe bez videoklipov nejde, a tak si pre fanúšikov pripravil jednoduché vizuálne spracovanie spolupráce s Lunom a Dymerom Surovcom. V tejto zostave vznikla skladba Vagabundi, v ktorej sa autori snažia ukázať nám svoj pankáčsky prístup za pomyselnú novú školu. 

Zároveň tvrdia, že sú ich starší kolegovia vypočítaví a snažia sa od nich odlíšť. Chalani neostali svojej povesti nič dlžní a do popisu videa nenapísali ani to, kto má na starosti jednoduchý vizuál, no pre doplnenie sa o produkciu postaral Melano. 

Domov
Zdieľať
Diskusia