Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2018, 22:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias páli spomienky a máva peniazmi

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa analógového videoklipu k jednej z najlepších skladieb z albumu Sbohem Roxano.

Milion Plus je nepochybne najaktívnejším československým hudobným vydavateľstvom v roku 2018, čo potvrdili hneď niekoľkými releasmi v priebehu zopár mesiacov. O slovo sa so svojím sólovým albumom prihlásil aj jeden z najzásadnejších pilierov Yzomandias, ktorý vydal v prvej polovici roka úspešný projekt Sbohem Roxano. Ten sa pred pár dňami dočkal v pražskom Sasazu aj oficiálneho krstu, ktorý teraz sprevádza aj nový videoklip. 

Konkrétne dostáva vizuálne spracovanie jedna z najobľúbenejších vecí Rehab s Hasanom. O tvorbu analógových záberov sa postaral šikovný fotograf Kubo Križo a strih si už tradične na starosti zobral Jan Strach

Do veľkej miery ide o atmosférickú záležitosť, ktorá svoj účel určite splnila a skladbe pridala na umeleckej hodnote. My budeme zvedaví, čo si pre nás ešte chalani z M+ v tomto roku pripravia a ty si už vychutnaj výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia