Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 18:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Usain Bolt strelil svoj historicky prvý gól na ceste stať sa profesionálnym futbalistom. Netrvalo dlho a pridal k nemu aj druhý

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Šprintér využil prednosti vo svoj prospech.

Jamajský šprintér Usain Bolt zavesil šprint na klinec a momentálne tvrdo pracuje na tom, aby sa z neho stal profesionálny futbalista. Neuvidíš ho v anglickej ani španielskej lige, avšak Bolt pôsobí v austrálskom klube Central Coast Mariners, kde je na skúške.

V prípravných zápasoch chce trénera a manažéra presvedčiť o tom, že si zaslúži miesto v mužstve a vytúžený profesionálny kontrakt. Bolt sa za klub CCM prvýkrát predstavil pred takmer mesiacom, keď si zahral 20 minút a výkonom veľmi nepresvedčil.

Odvtedy ubehla kopa času, ktorú šprintér využil na tréning a hneď to bolo v druhom zápase vidieť. Jamajčan nastúpil v základnej zostave a hral do 75. minúty, kedy ho tréner za bučania fanúšikov z ihriska stiahol. Medzitým pritom stihol skórovať hneď dvakrát.

Prvý gol strelil po dobrej individuálnej akcii, kde využil svoju rýchlosť, telom si pokryl loptu a potom ju ľavačkou poslal za chrbát brankára.

Druhý gól prišiel po zmätkoch v šestnástke, kedy sa zrazili obranca a brankár súpera. Bolt tak loptu poslal do prázdnej brány. Zatiaľ nevedno, či zmluvu nakoniec dostane, ale ak bude jeho výkonnosť stúpať podobne ako v poslednom zápase, možno sa profesionálnym futbalistom naozaj stane.

Domov
Zdieľať
Diskusia