Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 14:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vypočujte si najlepšie skladby zo soundtracku pre film Zrodila sa hviezda. Spieva ich lepšie Lady Gaga alebo Bradley Cooper?

FILMY A SERIÁLY LADY GAGA
Uložiť Uložené

Look What I Found diváci v kinách počuli až v záverečnej časti filmu.

Lady Gaga postupne na svojom youtube channeli uverejňuje skladby zo soundtracku pre A Star is Born, kde si zahrala po boku Bradleyho Coopera (ten aj snímku režíroval). Viac sa o filme a jeho kvalitách dozviete tu. 

Teraz vám však musíme ponúknuť jednotlivé skladby. Na spomínanom channeli môžeme samozrejme nájsť hit Shallow, ale aj Look What I Found z konca filmu či ďalšie skvelé skladby. Reč je o Cooperovom Maybe it’s Time či Is That Alright a I’ll Never Love Again z úplného záveru snímky.

A Star is Born sa nesmierne darí aj v kinách. Kritici režijný debut Bradleyho Coopera chvália vo všetkých smeroch a diváci im načúvajú. Obzvlášť v USA, kde sa hviezde podarilo zarobiť už 51 miliónov dolárov a určite sa tam dostane cez hranicu 100 miliónov dolárov. V skutočnosti pôjde pre Warner o obrovský hit všade po svete.

Už teraz sa nahlas hovorí o Oscaroch a my veríme, že to neskončí len pri nomináciách. Nižšie si môžete vypočuť spomínané skladby a prípadne sa aj navnadiť na kino návštevu, ak ste tak ešte neučinili. Garantujeme vám, že neoľutujete, o čom svedčí aj naša recenzia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia