Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 20:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov sa cíti ako ambiciózny mladý Romák

HUDBA
Uložiť Uložené

P.A.T. vydá v závere roka druhý album Franto a dnešná novinka je pravdepodobne poslednou ukážkou pred oficiálnym vydaním.

Pouličný autor tónov sa svojej príležitosti v Pozor Records chytil viac než dobre a za krátku chvíľu dokázal presvedčiť veľmi veľké množstvo fanúšikov. Vydanie druhého albumu oznámil doslova niekoľko desiatok hodín po tom debutovom a svetlo sveta uzrie do roka a do dňa. 

Teraz už vieme, že bude niesť názov Franto a oficiálne vyjde začiatkom decembra. Zároveň sme sa už dočkali niekoľkých plnohodnotných ukážok, ktoré sprevádzajú úryvky na sociálnych sieťach. 

Dnes pridáva P.A.T. ďalšiu ukážku, ktorá dostáva názov Mladý Romák a na poslednú chvíľu ešte zachytáva letnú atmosféru. Sprievodný videoklip z dovolenky zaznamenáva spokojného Pouličného autora tónov, ktorý je tentokrát pozitívny a vyrovnaný. 

Domov
Zdieľať
Diskusia