Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 10:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kazma spojil Ega, Speezyho a české spevácke legendy na hite, ktorý ovláda internet, zároveň šíri pozitívnu myšlienku

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Ak si pozorne sledoval Kazmovu One Man Show až do konca, určite tvojej pozornosti neušla skladba, ktorej úlohou je rozširovať pozitívnu myšlienku.

Počas včerajšieho dňa žil československý internet novým dielom Kazmovej One Man Show, v ktorej sme sa dočkali odhalenia ďalšieho veľkého projektu. Všetko dôležité ti je už pravdepodobne známe, no pre istotu si môžeme všetko v krátkosti zopakovať. 

Kazma využil dosah Leoša Mareša na to, aby rozšíril kampaň týkajúcu sa veľmi negatívnej štatistiky tvrdiacej, že len 1 z 10 ľudí zastaví, keď vidí na ceste dopravnú nehodu. Na propagáciu využil Leošovu verejnú stávku, v rámci ktorej bol ochotný darovať "svoje" Ferrari za 8 miliónov korún tomu, kto ho uvidí šoférovať iné auto ako jeho starý Trabant. 

Kazmovi sa to, samozrejme, podarilo, no zároveň správne predpokladal, že tento jeho skutok vyvolá obrovskú vlnu nenávisti. Teraz už vieme, že na to myslel vopred a ako reakciu dal dohromady skladbu, ktorá bude kolovať internetom ešte veľmi dlho. 

Podarilo sa mu spojiť Ega, Majka Spirita, Ewu Farnú, Luciu Bílú, Emmu Smetanu a veľmi veľa českých speváckych legiend, takže môžeme hovoriť o jednej z najvzácnejších pesniček súčasnosti. Keďže by si všetci títo ľudia k sebe cestu pravdepodobne nikdy nenašli. Pre dobrú vec však dali dokopy hit, ktorého cieľom je šíriť pozitívnu myšlienku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia