Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2018, 23:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo sa urazil, že nevyhral hráča roka podľa UEFA. Narýchlo zrušil let, keď sa poradie dozvedel dopredu

ŠPORT CRISTIANO RONALDO UEFA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský hráč očividne ťažko prijíma prehru.

Zrejme si zachytil, že sa pred pár dňami konal žreb novej sezóny Ligy majstrov a v Monaku sa odovzdávali aj individuálne ocenenia. Real Madrid zaknihoval nielen víťazstvo v Lige majstrov, ale jeho hráči vyhrali všetky individuálne ocenenia, pričom najlepším hráčom sezóny podľa UEFA sa stal Luka Modrić.

Aj keď väčšina ľudí zrejme očakávala, že vyhrá Cristiano Ronaldo, Modrić napokon Portugalčana porazil o 90 bodov. Získal 313 bodov, Ronaldo 223 bodov a Salah zase 134 bodov.

Hlasovalo 80 trénerov z tímov hrajúcich v Lige majstrov a Európskej lige spoločne s 15 novinármi, takže rozhodovanie bolo očividne pestré, ale Ronaldo nedokázal prehru prijať.


Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Na internete sa hneď objavili informácie o tom, že Cristiano Ronaldo v skutočnosti mal priletieť do Monaka, ale na poslednú chvíľu cestu zrušil. V prvej rade sa preto usmievali Modrić a Salah, pričom vedľa nich zostalo voľné miesto práve pre Ronalda.

Portugalčan mal zistiť, že nevyhrá hlavnú cenu už dopredu, a tak náhle let zrušil, čo vyvolalo množstvo negatívnych reakcií. Vraj sa ho najbližší kamaráti a rodina snažili presvedčiť, aby sa na ceremoniále ukázal, avšak on nemal záujem. 

Na margo víťazstva Luku Modrića sa vyjadrilo viacero známych osobností. Ronaldov agent Jorge Mendes všetkým odkázal, že Cristiano potiahol na svojom chrbte Real Madrid až ku trofeji a rozhodnutie UEFA je smiešne a trápne.



Tréner Juventusu Allegri priznal, že Ronaldo zostal po rozhodnutí nahnevaný a neúčasť na ceremoniále bola jeho osobným rozhodnutím, čo musíme rešpektovať.

Servítku pred ústa si našťastie nedával tréner chorvátskej reprezentácie Zlatko Dalić. Pre Sportske Novosti sa vyjadril, že neúčasť Ronalda ani nestojí za jeho komentár.

Vraj iba potvrdzuje, čo vždy hovoril, že Ronaldo je egoista a nikdy by ho nechcel mať vo svojom tíme. Je to hráč, ktorému nezáleží na prehre tímu, ak sa mu podarí streliť gól.

Domov
Zdieľať
Diskusia