Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2018, 14:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Demi Lovato sa pôjde dať liečiť z drogovej závislosti hneď po tom, čo ju pustia z nemocnice

HUDBA DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Speváčku by mali z nemocnice pustiť už v najbližších dňoch.

Speváčka Demi Lovato pred viac ako týždňom takmer prišla o život. Sociálne siete rýchlo zaplavili informácie o tom, že Demi museli urýchlene previezť do nemocnice po tom, čo ju našli predávkovanú heroínom. Lekári jej našťastie zachránili život a aj keď sa zotavovanie nezaobišlo bez komplikácií, Demi už podľa bulváru TMZ mala absolvovať diskusiu so svojou rodinou.

Nikto z jej blízkych nechcel na speváčku vyvíjať priveľký tlak okamžite po hospitalizácií, pretože trpela vysokými teplotami a musela oddychovať, lenže po zlepšení stavu bola Demi konfrontovaná so žiadosťou o to, aby dobrovoľne podstúpila liečenie svojej drogovej aj alkoholickej závislosti.

Nevedno, ako diskusia prebiehala, ale Demi mala nakoniec s liečením súhlasiť a z nemocnice by dokonca mala odísť už v najbližších dňoch.


Jej kroky povedú priamo do bližšie nešpecifikovaného centra na liečbu závislostí, kde pacienti priamo žijú a trávia tam všetok svoj čas. Zopár členov jej manažérskeho tímu dokonca dalo Demi ultimátum a sľúbilo jej, že pre ňu viac nebudú pracovať, ak sa nepôjde dať liečiť.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Niet pochýb o tom, že liečenie je pre Demi výborný prvý krok, ako sa zo svojej závislosti dostať, avšak viacerí kamaráti a rodinní príslušníci majú pocit, že by speváčka mala zo šoubiznisu nadobro odísť.

Ocitla sa v ňom už ako mladá tínedžerka pomocou Disney a odvtedy si poriadne neoddýchla. Šoubiznis by ju podľa nich mohol pokojne aj zabiť a ak chce smrti utiecť, už viac nesmie tráviť čas vo svetle reflektorov.

Domov
Zdieľať
Diskusia