Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2018, 14:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Člen bývalého zoskupenia A.M.O. je späť. Čo znamená pre Moeho a Strapa slovo sloboda?

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

Moe, Opak a Viktor Hazad bola svojho času jedna z najlepších rapových skupín v našich končinách a my sme radi, že aspoň prvý menovaný na tvorbu doteraz nezanevrel.

Dobre známe zoskupenie A.M.O. stálo pri úplných začiatkoch slovenského rapu a má na konte viacero albumových projektov aj skladieb, ktoré by si zaslúžili nálepku legendárne. K hip hopu mali blízko ešte pred začiatkom druhého tisícročia a posledný spoločný album vyšiel v roku 2013. Tažko povedať, či sa Opak, Viktor Hazard a Moe ešte niekedy spoja, no minimálne posledný menovaný nás z času na čas svojou aktiviou poteší.

Spoločne so zoskupením Solid Move už vydal aj oficiálny album a dnes sa pripomína novým videosingloms názvom Sloboda, kde hosťuje blízky kolega Strapo. Na svoje si prídu v prvom rade fanúšikovia poctivého rapu a textov s významom, čo bola vždy devíza oboch interpretov. Zároveň sme sa dočkali aj jednoduchého, no predsa efektívneho vizuálu od chalanov z TOXPRO.

Aj na prvý pohľad klišé téma sa očividne ešte stále dá spracovať zaujímavo, no zároveň sa pravdepodobne nebude tešiť takej pozornosti, ako súčasný trendy rap. 

Domov
Zdieľať
Diskusia