Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2018, 17:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pražské Hip Hop Žije zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení a dáva možnosť vyhrať 4 lístky

HUDBA
Uložiť Uložené

Už najbližšiu sobotu bude Praha hostiť pokračovanie festivalovej série Hip Hop Žije. Máme pre teba všetky dôležité informácie vrátane rozpisu koncertov.

Už najbližšiu sobotu - 28. júla bude Výstavište Holešovice v Prahe prvýkrát hostiť festival Hip Hop Žije, ktorý má ambíciu stať sa najväčšou rapovou udalosťou nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Zatiaľ má na úspech našliapnuté viac než dobre a dôkazom je päť vydarených ročníkov v Bratislave a ďalších menších mestách. Organizátori si dávajú záležať na komforte návštevníkov, zaujímavých sprievodných atrakticách a samozrejme tiež selekcii interpretov, ktorí sú vždy najväčším lákadlom.

V českom hlavnom meste nás čaká outdoor stage, kde si návštevníci užijú sprievodný program a indoor stage, na ktorom prebehne celý hudobný program bez akejkoľvek možnosti ohrozenia prípadným nepriaznivým počasím. Dokonalý záložný plán nemôže nič pokaziť a ty sa môžeš tešiť na nadupané vystúpenia Kontrafaktu, Separa, Majka Spirita, Yzomandiasa s Nik Tendom, Azurit Kingdom, Ektora, Pil C-ho a ďalších. Čerešničkou na torte bude člen A$AP Mob - A$AP Twelvyy, ktorého poznáš napríklad vďaka skladbe Hella Hoes.

Máme pre teba už aj kompletný časový harmonogram a mapu známeho holešovického areálu, takže si budeš vedieť všetko pekne vopred naplánovať. 

Pražské Hip Hop Žije zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení a dáva možnosť vyhrať 4 lístky

Spoločne s organizátormi sme sa rozhodli pripraviť aj súťaž o 2x2 lístky na pražskú zastávku a všetko dôležité sa už dozvieš na našom Instagrame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia