Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2018, 13:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nik Tendo z Milion Plus má vonku debutové sólo. Hosťuje Yzomandias, Zayo, Viktor Sheen, Calin aj Nerieš

HUDBA NIK TENDO
Uložiť Uložené

Gold Cigo na novom projekte zdraví všetkých, ktorí mu neverili.

Label Milion Plus patrí medzi minimálne trojicu najaktívnejších v Československu a dokazuje to hneď dnes. Po Yzomandiasovi a Zmrdovi sa o slovo hlási Nik Tendo, ktorý má síce za sebou už viacero hudobných projektov, no až ten aktuálny označuje za svoje debutové sólo. Projekt dostáva názov "7" a nájdeme na ňom 14 skladieb s celkovou dĺžkou 38 minút. 

Samozrejme hosťujú členovia M+ vrátane najbližšieho kolegu Yzomandiasa, Zmdra, Hasana a Karla, no nechýbajú ani chalani z Nerieš, Viktor Sheen, Zayo a Calin. Po prvom vypočutí hodnotíme album ako celok kladne a ty sa už čoskoro môžeš tešiť na rebríček najlepších československých albumov prvej polovice roka 2018, kde by sa mohol objaviť. 

Ešte pred tým, ako sa na Nik Tendovu novinku vrhneš dávame do pozornosti dnešnú release párty v Prahe, kde budeš môcť s autorom pokecať, zakúpiť si album a vypýtať si podpis. Ak sa nemôžeš dostaviť, tak svoj originál zoženieš aj na oficiálnej stránke milionplus.cz. Viac snáď dodávať nie je potrebné, do komentárov nám napíš, ktorý track ťa zaujal najviac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia