Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2018, 9:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hotely pre dospelých, kam majú deti vstup zakázaný, sa stali letným trendom. Užiješ si tam absolútny pokoj a ticho

ZAUJÍMAVOSTI DETI
Uložiť Uložené

Na dovolenku sa väčšina z nás aj tak vyberá za oddychom.

Na letnú dovolenku si priemerný Slovák odkladá peniaze celý rok, aby ich potom mohol minúť na dva týždne pri mori. Aj keď nejde o najhoršie možné rozhodnutie, príjemnú dovolenku vedia často narušiť nepredvídateľné situácie. Nevyhovujúca môže byť doprava, izba, jedlo či deti.

Nejde o deti konkrétneho dovolenkára, ale o človeka, ktorý prišiel ku moru aj so svojou rodinou a potomkami. Na tom síce nie je nič zlé, avšak množstvo ľudí prestáva po pár hodinách zvládať detský plač a krik, a tak sa snažia malým ratolestiam vyhýbať. Vo väčšine prípadov to efektívne urobiť nejde, a tak začali hotely po celom svete ponúkať zaujímavé pobyty. Ak si ochotný priplatiť pár stoviek eur, môžeš stráviť celú dovolenku bez detí.

Hotely pre dospelých, kam majú deti vstup zakázaný, sa stali letným trendom. Užiješ si tam absolútny pokoj a ticho
Zdroj: Pixabay

O hotely, kam majú deti vstup zakázaný, sa nedávno zaujímala aj televízia Markíza vo svojej reportáži. Princíp spočíva v tom, že hotel si vypýta vyššiu sumu za pobyt a výmenou za to nedovolí vstup deťom. Osoby pod 16 alebo 18 rokov musia jednoducho zostať doma, pretože do hotela sa nijak nedostanú.

Odporúčané
 Svetielko nádeje zlepšuje život detským onkologickým pacientom. Takto im môžeš pomôcť aj ty Svetielko nádeje zlepšuje život detským onkologickým pacientom. Takto im môžeš pomôcť aj ty 21. marca 2024, 9:00

Dovolenkári tak nemusia počúvať chichot, smiech, plač a krik detí, ktoré vedia byť v bazénoch či na hotelových plážach neuveriteľne otravné. Staršie páry či mladomanželia majú o ideálnej dovolenke väčšinou rozdielne predstavy ako rodiny s deťmi, a tak dáva ponuka hotelov bez detí zmysel. Najväčší počet by si ich našiel na exotických ostrovoch ako Bali či Bora Bora, ale uchytili sa aj v Karibiku.

Keby si hľadal veľmi pozorne, určite by si nejaký objavil aj v obľúbenom Chorvátsku a jeden by si našiel aj na Slovensku. Nejde síce o „Adults only“ hotel, kde majú deti vstup zakázaný, ale v Hoteli Lesná platia pre ratolesti rovnaké ceny za pobyt ako pre dospelých. Rodiny s deťmi si preto dvakrát rozmyslia, či radšej nechcú využiť detskú zľavu niekde inde.

Hotely pre dospelých, kam majú deti vstup zakázaný, sa stali letným trendom. Užiješ si tam absolútny pokoj a ticho
Zdroj: pxhere
Domov
Zdieľať
Diskusia