Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2018, 19:39
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Gigantický pytón dlhý 7 metrov prehltol živú ženu. Keď Indonézanka pracovala v záhrade, obrovský had zaútočil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V Indonézii má človek dôvod sa naozaj báť o svoj život.

Po 54-ročnej Indonézanke našli v jej záhradke len sandále, mačetu a baterku na svietenie. Scéna ako z hororu sa odohrala na indonézskom ostrove Muna a keď miestni obyvatelia zistili, že sa žena priam vyparila, vydali sa ju hľadať do okolia. Rodinní príslušníci sa v panike rozpŕchli do lesov a asi 50 metrov od ženiných vecí objavili dvaja chlapci sedem metrov dlhého pytóna s podozrivo nafúknutým bruchom.

Gigantický pytón si však trúfol na príliš veľké sústo, mal problém sa čo i len pohnúť, chlapci tak nemali problém s jeho zabitím. Keď ho späť v dedine rozrezali, neprekvapivo v ňom objavili telo Indonézanky, ešte v neporušenom stave aj s oblečením.

Obyvatelia teraz napísali miestnemu starostovi, aby sa viac zaujímal o ich bezpečnosť. Obrovské hady v dedine sú bežnou záležitosťou a aj keď na ľudí zvyčajne neútočia, výnimky sa dejú a toto bola jedna z nich. Pytóny však radi útočia napríklad na dobytok, čím spôsobia škody miestnemu obyvateľstvu. Tie najväčšie, dorastajúce až do dĺžky osem či deväť metrov, si pochutia napríklad aj na opiciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia