Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2018, 17:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego zverejňuje všetky acapella verzie skladieb k albumu Precedens. Hudobníci ich môžu spracovať na svoj obraz, kreativite sa medze nekladú

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu sľúbil, že ak sa predá aspoň 10-tisíc kusov jeho debudového sólového albumu, zverejní všetky acapella verzia skladieb.

Jeden z dvoch najlepších slovenských hudobníkov vydal v minulom roku debutový sólový album, ktorý dostal názov Predecens. To, čo si o ňom myslíme, sme už stihli prezentovať v recenzii a to, akú živú prezentáciu si autor pripravil, si môžeš pripomenúť vo videoreporte alebo fotoreporte

 

Příspěvek sdílený Michal Straka (@egoemo),

Ego má za sebou veľmi náročný polrok, počas ktorého si stihol svoj prvý ozajstný projekt výhradne o sebe patrične obhájiť. V návale všetkých emócií a povinností sa však zabudlo na jeden sľub, ktorý teraz spoločne s ním plníme. Člen Kontrafaktu totiž fanúšikom povedal, že ak sa mu podarí predať 10-tisíc originálnych nosičov, zverejní acapella verzie ku všetkým skladbám z albumu. Stáva sa tak práve dnes a aby toho nebolo málo, tak sme si pre vás pripravili aj prekvapenie. 

Všetky acapella verzie nájdeš na tomto linku alebo nižšie. Môžeš ich použiť ako chceš a je len na tebe, či vytvoríš remix, mashup, set, cover alebo čokoľvek iné. Kreativite sa medze v žiadnom prípade nekladú a pokojne prekračuj hranice toho, čo považuješ za originálne. Svoj výsledok hoď niekam na internet a pokojne nám ho pošli na [email protected]. Zopár najlepších vyberieme a odprezentujeme v článku! 

Domov
Zdieľať
Diskusia