Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2018, 10:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Navštívili sme debutovú zastávku Egovej Precedens Tour. Takto vyzerá prvá zo shows za dohromady 100-tisíc eur

REFRESHER EGO
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme vystupujúcich a samozrejme aj návštevníkov, ktorí si prišli užiť špeciálnu audiovizuálnu show, ktorá sa po turné už nikdy nebude opakovať.

V rámci série Refresher Backstage sme vás už zobrali na rôzne zaujímavé miesta a mali sme možnosť nahliadnúť aj tam, kam sa fanúšik slovenského rapu často nemá možnosť nikdy dostať. No a keďže nemôžeme chýbať ani na tých najväčších akciách, prvá zastávka Egovej Precedens Tour v Banskej Bystrici bola pre nás samozrejmosťou. 

Okrem rozhovorov s vystupujúcimi budeš mať možnosť vidieť reakciu Osťa či Egovho tatka, vyspovedali sme aj hlavnéhi organizátora Rolanda Wranika zo Sorrywecan a samozrejme tiež niektorých z vás. Šajma tentokrát vystriedala Barborka, ktorá ťa teraz prevedie najdrahšou československou audiovizuálnou show v histórii. 

Tour je síce ešte len v začiatku, no už teraz sú niektoré nasledujúce zastávky vypredané, takže sa s kúpou lístka odporúčame poponáhľať. Pre slovenské mestá ich nájdeš na ticketportal.sk a pre české zasa na ticketportal.cz

Domov
Zdieľať
Diskusia