Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2018, 21:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Turista sa opil tak veľmi, že miesto hotela vyliezol na vrch v Alpách. Cez noc sa hodiny predieral lesom a útočisko našiel v zavretej chate

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Pavel prežil divokú noc, no vyviazol len s pokutou.

Pokiaľ to preženieš s alkoholom, tvoja noc môže byť poriadne divoká. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil 30-ročný estónsky turista Pavel, ktorý sa vydal na lyžovačku v talianskom rezorte Cervinia. Po naplno prežitom dni zakotvil v miestnom bare, kde si doprial zrejme až príliš veľké množstvo drinkov, aj keď si to sám neuvedomil. Po čase usúdil, že už stačilo, a že sa vydá späť na hotel, no nie všetko prebehlo podľa plánu.

Pavel to totiž s alkoholom poriadne prehnal a počas jeho cesty na hotel sa mu podarilo zablúdiť. Na dôležitej križovatke zo záhadných dôvodov odbočil a bez toho, aby si to všimol, skončil na strmom alpskom kopci. Pavel dohromady prekonal až 410 výškových metrov a trvalo mu poriadne dlhú dobu, kým si všimol, že tu niečo nesedí. O druhej hodine ráno si Pavel uvedomil, že už cez les šplhá naozaj dlho, no očividne sa nikam nedostáva.

Pavel sa vydal na najstrmší vrch v okolí

Turista sa opil tak veľmi, že miesto hotela vyliezol na vrch v Alpách. Cez noc sa hodiny predieral lesom a útočisko našiel v zavretej chate
Zdroj: David Lovins/Cerivinia/IGLOO

Po chvíli mu došlo, že spravil obrovskú chybu a keďže sa noc v Alpách stále nesie v znamení mrazivých teplôt, Pavel mal obrovské šťastie, že sa mu po chvíli podarilo nájsť zatvorený bar. Dostať sa doňho nebolo jednoduché, no Pavel sa záhadným spôsobom dostal dnu, zvalil sa na lavičku a až ráno ho našli zamestnanci.

Odporúčané
Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? Kedysi podával lopty futbalistom, dnes má luxusnú vodku, ktorú propaguje aj Jake Paul. Ako sa z mladíka stal milionár? 19. februára 2024, 9:30

Medzičasom ho však začali hľadať záchranné zložky, jeho priatelia ho totiž nemohli nikde nájsť. Polícia, hasiči a dokonca aj drony sa tak vydali opitého muža hľadať, zatiaľ čo sa on škriabal horou a nakoniec sa dobyl do dávno zatvoreného podniku. Podľa miestnej polície turista nepôjde do väzenia, no kvôli jeho alkoholovému vyčíňaniu sa nevyhne pokute.

Domov
Zdieľať
Diskusia