Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2018, 2:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zhodil 30 kíl a zo škaredého káčatka sa odrazu stal Disney princ ako z rozprávky. Príbeh sympatického chlapíka sledujú tisíce ľudí

ZAUJÍMAVOSTI DISNEY+
Uložiť Uložené

Jeffrey našiel nový zmysel života úplnou náhodou.

Množstvo z nás túži po dokonalej postave aj obrovskej životnej zmene k lepšiemu, ale nemáme dostatok odvahy a odhodlania urobiť kvôli tomu niečo navyše. Pred dvomi rokmi žil Jeffrey Kendall v neustálej depresii. Deň čo deň zaspával s myšlienkami o tom, že sa za seba hanbí a nemal sa ani ako rozvíjať.

Zhodil 30 kíl a zo škaredého káčatka sa odrazu stal Disney princ ako z rozprávky. Príbeh sympatického chlapíka sledujú tisíce ľudí
Zdroj: Apolecia/Reddit

Vlastnú mamu mal dlhé mesiace v nemocnici po úraze mozgu a po jej návrate späť do domácnosti potrebovala mať neustále niekoho pri sebe. Obézny a depresívny Jeffrey preto venoval veľkú časť svojho života starostlivosti o mamu, čo neľutuje, ale až neskôr si uvedomil, kam by sa mohol pohnúť.

Jeden z jeho kamarátov sa rozišiel s priateľkou a navrhol mu, či by s ním nechcel zájsť do posilňovne. Jeffrey zo slušnosti súhlasil, avšak zdravší životný štýl sa mu rýchlo zapáčil. Vymenil jedálniček, začal si sledovať denný príjem kalórií a pridal aj aktivity ako dvíhanie činiek v posilňovni, prechádzky a jógu.

Zhodil 30 kíl a zo škaredého káčatka sa odrazu stal Disney princ ako z rozprávky. Príbeh sympatického chlapíka sledujú tisíce ľudí
Zdroj: Disney

Nebola to ľahká zmena, lenže stála za to. O dva roky neskôr je na svoju premenu hrdý a aby inšpiroval aj ďalších ľudí v ťažkých životných situáciách, na portál Reddit pridal pár fotiek pred a po premene a nezabudol ani na svoj príbeh. Užívatelia zostali očarení nielen jeho vlasmi, ale aj podobou na princa Adama z Disney diela Kráska a zviera.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Jeffrey si dnes podobnosť na princa z rozprávky uvedomuje a sám o sebe hovorí ako o človeku, ktorý konečne môže vyjsť z dverí a pri pohľade na ľudí okolo seba vedieť, že je pre nich rovnocenným partnerom. Za dva roky zhodil približne 30 kilogramov a obrátil svoj život naruby, čo trefne skonštatoval v samotnom príspevku na Reddite. Vraj za obdobie dvoch rokoch stratil veľa váhy, veľa smútku a aj trochu ochlpenia na tvári. Stálo to však za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia