Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 10:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo, Supa, Tono S aj Matys znova kompetentným pripomínajú, že majú na rukách krv mladých ľudí. Vypočuj si remix Vecovho odkazu pre vládu

HUDBA STRAPO VEC
Uložiť Uložené

K situácii sa prostredníctvom sociálnych sietí vyjadruje čoraz viac raperov, len málo z nich však nazbieralo odvahu k tomu, aby to vykričali nahlas.

Slovensko sa už niekoľko týždňov otriasa v základoch a aj keď to už celé vyzeralo nádejne, dnes opäť jeho obyvatelia žijú v neistote a stále nedokážu odhadnúť, čo s nimi a ich krajinou bude. Desiatky tisíc ľudí vo všetkých väčších mestách pravidelne plnia ulice, aby dali kompetentným najavo svoju nespokojnosť a je fajn vidieť, že podpora prichádza nielen z radov občanov, ale aj tých, ktorí majú moc ovplyvňovať davy. 

Áno, opäť raz hovoríme o raperoch. A aj v tomto prípade je na mieste spomenúť, že nie je veľa takých, ktorí majú odvahu na to, aby sa vyjadrili verejne, a preto si vážime každý jeden kritický riadok v ich skladbách. Aj mimo nich. Pred pár dňami prišiel s novinkou k tejto téme Vec a teraz sa na remixe pridávajú aj jeho kolegovia - Strapo, Tono S, Supa, Matys a Prezident Lourajder

Ich slová sa síce počúvajú ťažko, keďže málokto dokáže pomenovať jadro problémov konkrétnými slovami, no povedomie o aktuálnej situácii je už pravdepodobne možné dvihnúť len takto. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia