Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2018, 15:21
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Britský hotel ponúka hodinový sex s bábikami. Robota upravia tak, aby vyzeral ako vybraná celebrita a celý zážitok stojí len niečo nad 100 €

ZAUJÍMAVOSTI LONDÝN
Uložiť Uložené

Netradičný zážitok sa páči mužom, ktorí si bábiku nemôžu dovoliť kúpiť.

Svet je momentálne plný naozaj zvláštnych bizarností a jednou z nich sú definitívne i sexuálne bábiky. Roboty prispôsobené na to, aby uspokojili muža, sú čoraz populárnejšie aj napriek tomu, že rozhodne nejde o lacný špás. Tie najlepšie modely sa často pohybujú v desiatkach tisícov eur. Mnohí ľudia si podobné zariadenie nemôžu dovoliť, tým však vyšla v ústrety spoločnosť Lovedoll UK. Tá totiž len pred niekoľkými dňami otvorila pozoruhodný hotel, kde je takýchto bábik naozaj plno.

Hotel nachádzajúci sa v grófstve Tyne and Wear ponúka hodinový prenájom jednej z bábik. Ku všetkému dostane klient i izbu, antikoncepciu, romantické priestory či napríklad lubrikant. Cena celého zážitku sa približuje k stovke libier, teda pod 120 €. A ak zavoláš vopred, bábiku ti vedia upraviť do podoby tebou zvolenej celebrity.

Podľa riaditeľa hotela Grahama ide o skvelý biznis. Mužom neprekáža, že bábiku už pred nimi niekto použil. Navyše je s nimi ľahšia práca než s ľudskými prostitútkami. K tomu dodáva, že si zážitok so sexuálnymi robotmi neprichádzajú vyskúšať len muži. Mal už aj niekoľko klientiek, ktoré sa prišli namotivovať a zistiť, aké pocity by pri sexe s robotom mohol zažiť muž.

Domov
Zdieľať
Diskusia