Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 2:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Aj marihuanový díler môže poskytovať skvelú zákaznícku podporu. Internet sa zabáva na formálnom oznámení oslavujúceho predajcu drog

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Drogový biznis si vyžaduje tvrdý konkurenčný boj.

Predávanie marihuany na uliciach nie je práve najctihodnejšia práca, ale na dnešnom trhu plnom konkurenčných bojov si musia aj drogoví díleri udržiavať vysokú úroveň. Užívateľ Twitteru s prezývkou Mandieeee sa preto musel so svetom podeliť o textovú správu, ktorú obdržal od svojho obľúbeného dílera marihuany. Díler svojim zákazníkom najskôr zaželal krásny pondelok a v nasledujúcich riadkoch vysvetlil, že bude oslavovať svoje narodeniny, a tak si berie deň voľna a oddychovať bude aj na ďalšie ráno, takže by ocenil, ak by ho v tom čase nikto neotravoval, pretože pravidelné obchody budú pokračovať hneď po sobotňajšom ráne. 

Na konci správy slušne poďakoval a pridal aj vetičku o tom, že mu na správu nikto nemusí odpovedať, a tak si po zverejnení na Twitteri vyslúžil od užívateľov veľkú poklonu za svoju profesionalitu. Ľudia ho začali nazývať skutočným biznismenom a obdivovali jeho zmysel pre výborné vzťahy so svojimi zákazníkmi, keďže v opačnom prípade by mu ľahko mohli ujsť ku konkurencii. Po takejto správe si však zaručene získal nielen srdcia svojich starých zákazníkov, ale zaujal aj nových ľudí a aj keď musel z pochopiteľných dôvodov Mandieeee zachovať jeho anonymitu, správy o jeho zákazníckej podpore sa určite rýchlo rozšírili po okolí.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05

Dobrý večer, krásny pondelok.
Ďakujem za to, že ste mojím cteným zákazníkom. Tento piatok (13. október) nebudem pracovať, pretože oslavujem svoje narodeniny a s najväčšou pravdepodobnosťou sa budem nasledujúce sobotňajšie ráno dávať dokopy. Prosím, nechajte ma na pokoji. Budem pracovať celý deň až do neskorej štvrtkovej noci a pravidelné obchody budú pokračovať už od nasledujúceho sobotňajšieho večera.

Ďakujem za pochopenie, veľmi si ho vážim.

(Na túto správu netreba odpovedať.


Domov
Zdieľať
Diskusia