Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 1:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Opil sa do nemoty a ráno v mobile objavil vtipnú selfie od policajtov. Doviezli ho domov a ešte ho aj uložili do postele

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Policajná práca musí byť niekedy poriadne zložitá.

Ak sa človek narodí do správnej krajiny, potom sa počas noci plnej alkoholu a večierkov nemusí obávať, že by skončil v policajnej cele. Bizarný zážitok z Tasmánie sa prihodil jednému kamarátovi užívateľa portálu Reddit, keď sa pred pár dňami vybral do mesta a vôbec sa nešetril, takže po pár hodinách popíjania bol opitý až tak, že jednoducho dostal okno a ráno si nedokázal spomenúť na nič, čo sa dialo. Uvedomoval si len to, že práve leží vo svojej vlastnej posteli, zakrytý do perín a jeho zdravotný stav je v dokonalom stave presne tak, ako aj pred odchodom z domu, a tak chvíľku len neveriacky pozeral okolo seba.

Potom mu napadlo, že by mu mohli pomôcť fotografie z minulého večera a ako sa ukázalo, presne medzi nimi sa skrývalo jedno veľké prekvapenie. Chlapík sa do svojej postele nedostal sám a nepomohli mu ani kamaráti, ale dvaja roztomilí príslušníci polície, ktorí ho očividne nielenže doviedli domov, ale keď videli stav, v akom sa nachádza, tak ho pre istotu uložili aj do postele a na záver si s ním odfotili jedno selfie, aby ráno mohol nájsť dôkaz o posledných udalostiach. Nevieme, ako by podobná situácia dopadla na Slovensku, ale nemyslíme si, že by si s tebou policajti chceli robiť selfie fotky po tom, čo ťa uložia do postele.

Opil sa do nemoty a ráno v mobile objavil vtipnú selfie od policajtov. Doviezli ho domov a ešte ho aj uložili do postele
Zdroj: Reddit
Domov
Zdieľať
Diskusia