Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2017, 21:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rihanna sa nemohla pozerať na svoju sexuálnu scénu v novej časti seriálu Bates Motel. Na Instagrame sa pochválila vtipnou reakciou

ZAUJÍMAVOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Barbadoská kráska zhodila šaty v novej scéne.

Speváčka Rihanna sa objavila v najnovšej časti známeho seriálu Bates Motel, ale nebolo to v úplne bežnej polohe. Rihanna sa podujala na úlohu ženy menom Marion Crane, ktorá sa vyspala so Samom Loomisom a aj keď na jej scénu čakali fanúšikovia zopár dlhých týždňov, nakoniec zostali trošku sklamaní, pretože barbadoská kráska neukázala až toľko kože, koľko by sa im páčilo. Na druhej strane sa to dalo očakávať, pretože Rihanna by sa samozrejme nechcela ukázať v celej svojej kráse na televíznych obrazovkách, ale sledovanie svojho hereckého výkonu jej aj tak dalo zabrať. Keď sa sexuálna scéna konečne dostala na verejnosť, Rihanna zašla na svoj Instagram, aby sa s fanúšikmi podelila o reakciu na to, čo sa pred ňou odohráva a môžeme konštatovať, že to pre ňu asi nebolo najpríjemnejšie.


Domov
Zdieľať
Diskusia